Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Informatie rondom aankomst, verblijf en vertrek

Algemeen

Parkeren

U kunt uw auto parkeren in het parkeervak nabij uw vakantieverblijf. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde vakken, niet in het gras of de berm.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden.

Faciliteiten

Gasten van Kustpark Klein Poelland kunnen gratis gebruikmaken van de faciliteiten op De Soeten Haert (gelegen op ca. 4 km afstand). Ook kunt u op De Soeten Haert gebruikmaken van het sport- en animatieprogramma.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen is mogelijk op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Is het door omstandigheden niet mogelijk om binnen de openingstijden van de receptie aan te komen? Neem dan contact op met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)111 463 591. U kunt zich dan melden via de serviceknop en ontvangt dan een code voor een kluis waar uw sleutel ligt opgeborgen.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang zwembad

Alle gasten van Kustpark Klein Poelland gratis toegang tot Zwembad De Roompot in Kamperland. U kunt uw toegangskaarten tijdens openingsuren bij het zwembad verkrijgen.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen en bierglazen;

Pannen: set kookpannen en koekenpan;

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel;

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger en dweilstok.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

<