Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Je kunt je auto parkeren in het parkeervak nabij je vakantieverblijf. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde vakken, niet in het gras of de berm.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden.

Faciliteiten

Gasten van Kustpark Klein Poelland kunnen gratis gebruikmaken van de faciliteiten op De Soeten Haert (gelegen op ca. 4 km afstand). Ook kan je op De Soeten Haert gebruikmaken van het sport- en animatieprogramma.

Toegang zwembad

Alle gasten van Kustpark Klein Poelland gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland en zwembad Zeeland Village in Scharendijke. Je kan je toegangskaarten tijdens openingsuren bij het zwembad verkrijgen.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen is mogelijk op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Is het door omstandigheden niet mogelijk om binnen de openingstijden van het Service point aan te komen? Neem dan contact op met het Service point via telefoonnummer 0031 (0)111 463 591. Je kan je dan melden via de serviceknop en ontvangt dan een code voor een kluis waar je sleutel ligt opgeborgen.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur arriveert als je arrangement al op de aankomstdag begint.

Wifi

Je kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.