Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Over het park

Kustpark Klein Poelland beschikt over diverse typen vrijstaande bungalows. Het park is kleinschalig, waardoor u kunt genieten van een rustige (familie) vakantie. Vervelen is er echter niet bij: huur een fiets op het park om de omgeving te verkennen. Het strand ligt op ongeveer 5 kilometer afstand en is prima per fiets bereikbaar. Op Vakantiepark De Soeten Haert - gelegen op circa 4 kilometer, aan de andere kant van Renesse - kunt u gratis gebruik maken van diverse faciliteiten. Ook kunt u gebruikmaken van het sport- en animatieprogramma wat hier wordt aangeboden. Is het geen strandweer? Als gast van Klein Poelland heeft u bovendien gratis toegang tot het zwembad op Roompot Beach Resort in Kamperland.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.