Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Faciliteiten

Op Kustpark Klein Poelland is een receptie aanwezig. Fietsen kunt u via de receptie huren. Ook wordt de ontbijtshop (minimarkt) via de receptie bediend. Op Klein Poelland zijn diverse speeltuintjes en speelvelden aanwezig. Voor sport- en animatie kunt u terecht op Vakantiepark De Soeten Haert, gelegen op ongeveer 4 kilometer afstand. Daar is Koos Konijn aanwezig. In de periode van 5 november 2019 tot 2 april 2020 en van 7 november 2020 tot 8 januari 2021 is de Koos Kids Club gesloten en zal er geen recreatieprogramma zijn. Tijdens deze periode is Koos Konijn ook ‘op vakantie’. Op De Soeten Haert bevindt zich een eetcafé waar u kunt genieten van ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk bent u hier ook welkom voor een kopje koffie met wat lekkers erbij. Wilt u de vakantie ontspannen afsluiten? Dan kunt u op De Soeten Haert een vertrekkersontbijt nuttigen voor u weer aan de terugreis naar huis begint.

Is het geen strandweer of is de zee nog te koud om in te zwemmen? Als gast van Kustpark Klein Poelland heeft u gratis toegang tot het zwembad op Roompot Beach Resort in Kamperland (op ongeveer 24 kilometer afstand). In verband met onderhoudswerkzaamheden kunt u geen gebruik maken van het zwembad van Roompot Beach Resort van maandag 16 november t/m maandag 23 november 2020.

De faciliteiten op Klein Poelland zijn in de periodes van 6 november 2020 tot 18 december 2020 van dinsdag tot en met donderdag gesloten. Bekijk hier de openingstijden van de faciliteiten van Klein Poelland, De Soeten Haert en Roompot Beach Resort

Algemeen

 • Afstand tot strand: 5 km
 • Minimarkt
 • Receptie op het park

Sport & Spel

 • Fietsverhuur
 • Speeltuin(en)
 • Sport-/ speelveld(en)
 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.