Faciliteiten

Wij zijn open, soms met wat aanpassingen vanwege het coronavirus. Denk aan faciliteiten die (beperkt) open zijn. Bezoek de pagina met actuele informatie over de coronamaatregelen op onze parken. Daarop zie je welke maatregelen we treffen en wat dat mogelijk betekent voor je vakantie.

Op Kustpark Klein Poelland is een receptie aanwezig. Fietsen kunt u via de receptie huren. Ook wordt de ontbijtshop (minimarkt) via de receptie bediend. Op Klein Poelland zijn diverse speeltuintjes en speelvelden aanwezig. Voor sport- en animatie kunt u terecht op Vakantiepark De Soeten Haert, gelegen op ongeveer 4 kilometer afstand. Daar is Koos Konijn aanwezig. In de periode van 5 november 2019 tot 2 april 2020 en van 7 november 2020 tot 8 januari 2021 is de Koos Kids Club gesloten en zal er geen recreatieprogramma zijn. Tijdens deze periode is Koos Konijn ook ‘op vakantie’. Op De Soeten Haert bevindt zich een eetcafé waar u kunt genieten van ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk bent u hier ook welkom voor een kopje koffie met wat lekkers erbij. Wilt u de vakantie ontspannen afsluiten? Dan kunt u op De Soeten Haert een vertrekkersontbijt nuttigen voor u weer aan de terugreis naar huis begint.

Is het geen strandweer of is de zee nog te koud om in te zwemmen? Als gast van Kustpark Klein Poelland heeft u gratis toegang tot het zwembad op Roompot Beach Resort in Kamperland (op ongeveer 24 kilometer afstand). In verband met onderhoudswerkzaamheden kunt u geen gebruik maken van het zwembad van Roompot Beach Resort van maandag 16 november t/m maandag 23 november 2020.

De faciliteiten op Klein Poelland zijn in de periodes van 6 november 2020 tot 18 december 2020 van dinsdag tot en met donderdag gesloten.

Openingstijden faciliteiten Klein Poelland bekijken

Openingstijden faciliteiten De Soeten Haert bekijken

Openingstijden faciliteiten Roompot Beach Resort bekijken

Algemeen

  • Afstand tot strand: 5 km
  • Minimarkt
  • Receptie op het park

Sport & Spel

  • Fietsverhuur
  • Speeltuin(en)
  • Sport-/ speelveld(en)