Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Renesse

Vakantieparken in Renesse zijn altijd gewild bij de vakantieganger. Renesse is namelijk een erg populaire Zeeuwse badplaats op het eiland Schouwen-Duiveland. Dat is natuurlijk niet voor niets, de bungalowparken in Renesse zijn omringd door natuurschoon en leuke plekken. Schouwen-Duiveland is sowieso een veelzijdige eiland in Zeeland. Met de Oosterscheldekering aan de ene kant en het Watersnoodmuseum aan de andere kant draait het hier vooral om water. Het eiland is omringd door de Noordzee, het Grevelingenmeer en het Nationaal Park Oosterschelde en dat brengt automatisch ook veel opties met zich mee voor de watersporter. Toch is het boven het wateroppervlak net zo mooi als erop of eronder. De fraaie duingebieden waar wandelaars en fietsers hun hart op kunnen halen, de vele musea en natuurlijk de gezellige badplaatsen. Renesse valt bij iedereen in de smaak.

Een kleinschalig vakantiepark in Renesse

Aan de rand van Renesse vindt u Kustpark Klein Poelland, een kleinschalig vakantiepark omringd door bos en duin. Dit bungalowpark in Renesse is echt een familiepark met accommodaties voor maximaal 4-10 personen. Alle bungalows zijn vrijstaand waardoor de privacy een stuk hoger is, zeker ook als u lekker in de tuin zit om van de vele zonuren die Zeeland heeft te genieten. Er zijn verschillende typen accommodaties maar allemaal zijn ze van alle gemakken voorzien en hebben ze gratis wifi. Welke type u kiest hangt af van uw voorkeur. Hoeveel slaapkamers wilt u? Twee, drie of meer? Wilt u alles gelijkvloers? Heeft u behoefte aan een accommodatie voor mindervaliden? De keuze is aan u.

Ontdek de accommodaties

Ideaal voor families met kleine kinderen

Rust en ruimte zijn de kenmerken van dit vakantiepark in Renesse. Het is een heerlijke plek om te genieten van de gemoedelijke sfeer en de drukte op te zoeken wanneer u hier behoefte aan heeft. U hoeft er in ieder geval nooit ver voor weg. Voor de kinderen zijn er op het vakantiepark meerdere speelplekken en door de kleinschaligheid van het park is het voor u ook goed te overzien. Op het Kustpark Klein Poelland kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen en voor de overige faciliteiten kunt u terecht op het nabijgelegen vakantiepark De Soeten Haert wat aan de andere kant van Renesse ligt. Er is wel een minimarkt op het Kustpark Klein Poelland.

Ontdek de faciliteiten

De omgeving van uw bungalowpark in Renesse

De historische stad Zierikzee ligt centraal op het eiland en is zeker een bezoek waard. Net zoals de indrukwekkende Deltawerken. De vogelliefhebber mag zeker de 4400 hectare van Plan Tureluur niet overslaan. Ga ook eens zeehonden spotten op de zandbanken bij Renesse. De kinderen zullen het Deltapark Neeltje Jans fantastisch vinden maar ook voor de volwassenen is dit een bijzondere belevenis. Misschien verblijft u in Zeeland tijdens de gezellige visserijfeesten in Bruinisse of de Grevelingenweek. In de verschillende streekmusea vindt u alles over de Zeeuwse klederdracht, de taal en de visserij. Zoekt u iets meer actie? Ga dan ook eens naar het klimbos De Zeeuwse Helden bij de bossen van Burgh-Haamstede of naar het klimcentrum De Pijler op de Oosterscheldekering.

Ontdek de omgeving
<