Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Zeeland

Vakantieparken in Zeeland zijn er in alle soorten en maten, het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. Zoekt u een kleinschalig vakantiepark met heel veel mogelijkheden, dan bent u bij Kustpark Klein Poelland op het juiste adres. Dit bungalowpark in Zeeland ligt aan de rand van Renesse, op het eiland Schouwen-Duiveland. Rust en ruimte vieren hier de boventoon maar er zijn ook genoeg mogelijkheden voor vermaak en vertier. Eigenlijk kunt u op deze plek alle kanten op. Het park is een ideale plek om even helemaal bij te komen, maar heeft ook een fantastische ligging als u de vele mooie dingen van Zeeland wilt ontdekken. En dat zijn er nogal wat, Zeeland heeft namelijk veel te bieden voor alle leeftijden en voor ieder seizoen.

Privacy in het groen

Op Kustpark Klein Poelland zijn de accommodaties vrijstaand. Comfortabele bungalows voor maximaal 10 personen die stuk voor stuk allemaal behoorlijk wat privacy hebben. Hier kunt u heerlijk genieten van de vele zonuren die Zeeland heeft in uw gemeubileerde tuin of op het terras van uw accommodatie. Ook in de bungalow zult u merken dat deze accommodaties van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn gelijkvloerse accommodaties, bungalows met een verdieping en accommodaties die geschikt zijn voor mindervaliden. Misschien zoekt u een accommodatie met meerdere slaapkamers? Op Kustpark Klein Poelland heeft u deze mogelijkheid. De wifi is bij alle accommodaties gratis. Dit vakantiepark in Zeeland valt niet alleen op door zijn fraaie ligging in het groen, ook het strand is op fietsafstand.

Ontdek de accommodaties

De Roompot bungalowparken in Zeeland

Kustpark Klein Poelland is niet zo groot en daardoor is er volop rust en ruimte. Natuurlijk zijn er speelplekken voor de kinderen en u kunt hier ook fietsen huren om de omgeving te verkennen. De receptie kan u informatie verstrekken voor leuke uitstapjes of andere tips geven. Op slechts vier kilometer afstand ligt er nog een bungalowpark van ons, namelijk het vakantiepark De Soeten Haert. Hier kunt u als gast van Klein Poelland nog meer faciliteiten vinden, zoals de Kids Club en de sport- en animatie activiteiten. Alle gasten van Kustpark Klein Poelland hebben gratis toegang tot het zwembad op vakantiepark Roompot Beach Resort in Kamperland en het zwembad op vakantiepark Zeeland Village in Scharendijke.

Ontdek de omgeving

De veelzijdige omgeving van de vakantieparken in Zeeland

Tijdens een verblijf in dit vakantiepark in Zeeland kunt u natuurlijk ook leuke uitstapjes gaan maken. Er zijn genoeg mogelijkheden in de directe omgeving van het park. Midden in dit Zeeuwse landschap vindt u bijvoorbeeld een prachtige rozentuin, vlakbij Kats. Bijna alle soorten rozen en veel clematissen kunt u hier vinden. Ook worden hier ieder jaar kunsttentoonstellingen gehouden. De indrukwekkende Deltawerken met de stormvloedkering van de Oosterschelde mag u natuurlijk ook niet overslaan. Bezoek hier ook eens het leuke Deltapark Neeltje Jans. Zowel de kinderen als uzelf zullen het geweldig vinden. Ook het bezoeken van de Alpaca en Falabella Ranch in Kerkwerve is een bijzondere ervaring. Dan zijn er nog de vele mogelijkheden voor watersporten en die zijn er genoeg met de Noordzee en het Grevelingenmeer dicht in de buurt. Of gewoon lekker luieren op het strand, dat kan natuurlijk ook.

Ontdek de activiteiten
<