Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Weekendje weg Zeeland

Een weekend weg in Zeeland nodigt uit om actief bezig te zijn maar ook om lekker van de rust en ruimte te genieten. Zeeland biedt eigenlijk alles wat een vakantie leuk maakt en ook nog eens in ieder seizoen. Zeeland is natuurlijk ook een paradijs voor de watersporter en de strandliefhebber. Met 650 kilometer kustlijn is er altijd wel ergens water of strand te vinden. Tijdens een weekendje weg in Zeeland ervaart u het echte eilandgevoel en zeker als u verblijft op Kustpark Klein Poelland. Tijdens een verblijf op dit knusse vakantiepark kunt u genieten van uitgestrekte stranden, mooie duinenrijen en een achterland met polders en dijken. Maar ook de sfeervolle dorpen en steden zorgen voor dat extra vakantiegevoel. U kunt hier overal actief bezig zijn, te voet, op de fiets, te paard of in het water.

Strand, rust en ruimte

De kenmerken van Kustpark Klein Poelland zijn strand, rust en ruimte. Het is een kleinschalig opgezet vakantiepark maar wel met voldoende privacy. Iedere accommodatie is vrijstaand dus dat draagt hier zeker aan bij. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 4-10 personen en ze hebben allemaal gratis wifi. Er zijn verschillende typen accommodaties, zoals de bungalows die volledig gelijkvloers zijn, de bungalows met een verdieping of de accommodaties die geschikt zijn voor mindervaliden. Voor welk type u ook kiest voor een weekendje weg in Zeeland, iedere accommodatie is van alle gemakken voorzien. In de tuin vindt u het tuinmeubilair zodat u ook heerlijk buiten kunt zitten.

Ontdek onze accommodaties

Aan de rand van de gezellige badplaats Renesse

Een weekendje weg naar Zeeland is altijd leuk. In de zomer kunt u genieten op het nabijgelegen strand, maar ook in de koudere maanden is er van alles te doen voor alle leeftijden. Op het vakantiepark vindt u verschillende speeltuintjes en speelvelden zodat de kinderen zich hier ook altijd kunnen vermaken. Er is ook een minimarkt, maar het vakantiepark ligt aan de rand van Renesse waar u werkelijk alles vindt. De verschillende winkels, supermarkten en de vele horecagelegenheden zorgen dat Renesse altijd leeft. Op het vakantiepark kunt u ook fietsen huren om de omgeving te verkennen. Een aanrader want er valt veel moois te ontdekken. De omringende bossen en duingebieden zijn werkelijk een lust voor het oog.

Ontdek de omgeving

De vele mogelijkheden voor uitstapjes tijdens een weekend weg in Zeeland

De Zeeuwse kust, het Grevelingenmeer en de Brouwersdam zijn natuurlijk ideale plekken voor de talloze watersporten die men hier kan doen. Of het nu gaat om surfen, kiten, duiken, strandzeilen of een andere watersport, het is hier altijd te vinden. Bij het informatiecentrum Grevelingen vindt u alle informatie over de natuurgebieden in dit gebied. Maar u kunt ook de fraaie historische steden gaan bezoeken, Zierikzee met het Stadhuismuseum de Gravensteen ligt bijvoorbeeld niet al te ver weg van het vakantiepark. Vergeet ook niet de indrukwekkende Deltawerken te bekijken en combineer dit met het leuke en informatieve attractiepark Deltapark Neeltje Jans. Of bezoek de mooie Zeeuwse Rozentuin in Kats. Heeft u gelijk zin gekregen in een weekend weg naar Zeeland? Kijk ook eens bij de last minute voor een weekend weg. Er is altijd wel een last minute aanbieding zodat u al snel kunt genieten van Zeeland.

Ontdek de activiteiten
<