Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow Zeeland

Bungalows in Zeeland, een ideale plek om heerlijke dagen door te brengen. Zeeland heeft nu eenmaal alle ingrediƫnten om er een leuke vakantie van te maken. Er is namelijk zoveel te zien en zoveel te doen in Zeeland. Het maakt niet uit u liever actief op pad gaat of gewoon een rustige dag wilt beleven, het kan hier allemaal. Ook Kustpark Klein Poelland biedt u de optie om rust en ruimte met drukte en gezelligheid te combineren. Het kleinschalige familiepark ligt overal bij in de buurt maar biedt voldoende ruimte om even heerlijke tot rust te komen. Deze bungalows in Zeeland liggen aan de rand van Renesse. In deze sfeervolle badplaats vindt u leuke winkeltjes, gezellige terrassen en andere horecagelegenheden.

Een bungalow in Zeeland omgeven door bos en strand

Op Kustpark Klein Poelland vindt u de vrijstaande accommodaties die veel privacy bieden. Ze zijn geschikt voor 4 -10 personen en ze hebben allemaal gratis wifi. Het park is kleinschalig en rustig, ideaal om even helemaal op adem te komen. Deze bungalows in Zeeland worden omgeven door bos en strand en ze liggen aan de rand van het gezellige Renesse. U heeft de keuze uit verschillende typen accommodaties, bijvoorbeeld een gelijkvloerse accommodatie of misschien kiest u liever voor een accommodatie met een extra slaapverdieping. Er zijn ook bungalows die geschikt zijn voor mindervaliden. Voor welk type u ook kiest, ze zijn allemaal van alle gemakken voorzien. Bij de accommodatie vindt u ook tuinmeubilair zodat u ook lekker buiten kunt zitten.

Ontdek onze accommodaties

Genieten in ieder seizoen

Op het vakantiepark zijn speeltuintjes en speelvelden voor de kinderen. Juist door de kleinschaligheid van het park blijft het ook voor de kleintjes overzichtelijk. Ons vakantiepark De Soeten Haert wat een stukje verderop gelegen is, biedt ook nog andere faciliteiten zoals sport- en animatieactiviteiten. U kunt hier als gast van Kustpark Klein Poelland gewoon aan deelnemen. Op Klein Poelland is een receptie, fietsverhuur en een minishop. Op de fiets bent u zo bij het Noordzeestrand. Hier kunt u heerlijk zonnebaden, wandelen, vliegeren of gewoon uitwaaien en een terrasje pakken. Ook het fraaie duingebied is de moeite waard om te ontdekken.

Ontdek de omgeving

Genoeg te doen rondom uw bungalow in Zeeland

Behalve het Noordzeestrand is er ook nog het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa. Of de Brouwersdam waar u van alles kunt doen. Bijvoorbeeld thundercatten, ribvaren en de spectaculaire waterjump van een schans van acht meter. In Zeeland is er zoveel kustlijn dat er altijd wel een strand is waar de wind de juiste kant opstaat om te kiten, surfen of strandzeilen. Liever het bos in? Bij Westenschouwen is een grote boswachterij waar u ook het Klimbos Zeeuwse Helden vindt. Een dag op pad met het gezin naar een van de Zeeuwse steden of een van de attracties is natuurlijk ook leuk. De monumentale panden uit de glorietijden van de VOC en de leuke marktjes vindt u op veel plekken, bijvoorbeeld in het mooie Zierikzee. Ga ook eens naar het Brouws Museum in Brouwershaven en ontdek alles over de zeevaart of het Deltapark Neeltje Jans. Dit is een geweldige ervaring voor iedereen.

Ontdek de activiteiten
<