Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Renesse

Er zijn maar weinig dorpen die zo mooi liggen als Renesse. Dit dorp is namelijk omgeven door duinen en fraaie natuurgebieden en daarnaast heeft het ook nog eens een breed en schoon strand van circa 17 kilometer lang. Op het strand vindt u verschillende strandpaviljoens waarvan sommige het hele jaar door geopend zijn. Vakanties in Renesse zijn daarom erg populair voor mensen die van de kust houden, niet alleen in de zomer maar in ieder seizoen. Maar Renesse is ook nog eens een gezellig dorp met vele winkels, restaurants en terrassen. Hier kunt u genieten van de Zeeuwse lekkernijen zoals oesters, bolussen en roomboterbabbelaars. Ook de omgeving van Renesse heeft veel te bieden. Fraaie natuurgebieden, mooie steden en dorpen, veel watersportmogelijkheden en andere actieve opties. Een vakantie in Renesse is voor iedereen leuk, van jong tot oud.

Accommodaties voor maximaal tien personen

Aan de rand van Renesse ligt het kleinschalige vakantiepark Kustpark Klein Poelland. De rust en ruimte die men hier treft is kenmerkend voor de kleinschalige opzet van het park. De vrijstaande accommodaties in het groen zorgen dat u hier volledig kunt ontspannen. Toch is een vakantie in Renesse zeker niet saai op dit vakantiepark, u heeft namelijk alles in de buurt. Strand, bos en gezelligheid en een groot aanbod aan activiteiten. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en ze hebben ook allemaal gratis wifi. U kunt kiezen voor een bungalow die volledig gelijkvloers is, een bungalow met meerdere slaapkamers op een bovenverdieping of bijvoorbeeld de bungalows die geschikt zijn voor mindervaliden. De accommodaties zijn geschikt voor vier tot en met tien personen, afhankelijk van het type. In de tuin vindt u het buitenmeubilair.

Ontdek de accommodaties

Een echt familiepark

Kustpark Klein Poelland is een echt familiepark. Er zijn dan ook genoeg speelplekken voor de kinderen. Het vakantiepark ligt aan de rand van Renesse en het Noordzeestrand is op fietsafstand. Heeft u geen fietsen meegenomen voor een vakantie in Renesse? Dan kunt u ze gewoon huren op het park. Rondom het vakantiepark zijn talloze fraaie wandel- en fietsroutes. Aan de andere kant van Renesse ligt het vakantiepark De Soeten Haert, hier kunt u als gast van Klein Poelland gratis gebruik maken van de faciliteiten.

Ontdek de omgeving

Wat kunt u beleven tijdens vakanties in Renesse

Renesse is in de zomermaanden een bruisende badplaats met gezellige marktjes, muziekfestivals en straattheater. Maar ook in de overige maanden van het jaar is het hier nog steeds levendig. Rondom Renesse valt ook genoeg te ontdekken. Zo zijn er de talloze watersporten die men kan beoefenen op het nabijgelegen Grevelingenmeer, de Brouwersdam en bij de Noordzee. Mooi historische steden zoals Zierikzee en Middelburg zijn zeker een bezoek waard tijdens vakanties in Renesse. De kinderen maakt u zeker blij met een bezoek aan het bijzondere Deltapark Neeltje Jans of gewoon met het zeehonden spotten op de zandbanken bij het strand van Renesse. Beleef spannende avonturen op de Oosterscheldekering in klimcentrum De Pijler of ga naar het klimbos De Zeeuwse Helden bij de bossen van Burgh-Haamstede.

Ontdek de activiteiten
<